Choď na obsah Choď na menu

Lekker combinerend Arsenal op voorsprong door Walcott

Arsenal heeft een dure nederlaag geleden tegen Manchester City. Het elftal van Arsene Wenger ging in het Etihad Stadium met 2-1 onderuit, terwijl het juist zo goed aan de wedstrijd begon. U kunt uw kind brengen goedkope voetbalshirts dragen om het spel te kijken.

De topper in Engeland tussen nummer 4 Manchester City en Arsenal, dat 2e staat, is helemaal los. Arsenal is al na 5 minuten op voorsprong gekomen na een knappe aanval. U kunt hun Arsenal fanshop voor kiezen om de baan voor hen. Arsenal kende een ideale start in het Etihad Stadion in Manchester. Op een lepe pass van Alexis Sánchez tikte Theo Walcott de 0-1 binnen in de vijfde minuut. Fans kiezen hun Mesut Özil shirt zal ze willen een gezonde concurrentie, is het zeer belangrijk.

In het restant van de eerste helft bleef Arsenal de bovenliggende partij. Het lukte de gasten alleen niet dat om te zetten in meer kansen. Als u dezelfde voetbal shop verwacht, dan kunt u naar onze website komen.