Choď na obsah Choď na menu

Real Madrid lijdt bekernederlaag tegen Celta de Vigo

In de kwartfinales van de Copa del Rey heeft Real Madrid woensdagavond een pijnlijke 1-2 nederlaag geleden tegen Celta de Vigo. Als u nog niet bereid nu moet je de voetbaltenue kids te kiezen.

Sevilla heeft een eind gemaakt aan de recordreeks van Real Madrid. Stevan Jovetic maakte in blessuretijd de winnende 2-1 voor Sevilla, dat halverwege de tweede helft op achterstand was gekomen. U kunt uw kind brengen Real Madrid shirt dragen om het spel te kijken. Celta de Vigo heeft op bezoek bij Real Madrid een 1-2 overwinning geboekt in de kwartfinale van de Copa del Rey. De ploeg van Zinedine Zidane kan dus aan de bak in de return. Als je hun fan, moet je niet dit spel en Cristiano Ronaldo shirt missen.

Martin Ödegaard lijkt toch echt naar sc Heerenveen te komen. Het talent van Real Madrid wordt gehuurd tot en met juni 2018. Fans dragen voetbalshirts dames in het spel voor hun favoriete team tanken.