Choď na obsah Choď na menu

Van Ginkel scoort direct bij rentree, en hoe!

Marco van Ginkel heeft zijn rentree bij PSV gevierd met een doelpunt. In de oefenwedstrijd tegen SC Freiburg won de kampioen uit Eindhoven met 2-1. De scène om het voetbaltenue kids te zien is namens de overwinning.

Van Ginkel: "Hij zat er wel aardig in. Ik heb voor de winterstop al 4 wedstrijden gespeeld en voelde daarin al dat het steeds beter ging.” U kunt neem uw kind dragen een voetbal shop om het spel te kijken. Marco van Ginkel keerde zondag terug in de basis bij PSV, dat hem nog eens een halfjaar van Chelsea huurt. Als je hun fan, moet je niet dit spel en PSV shirt missen.

Shinji Kagawa zorgde voor rust voor de 2-0, waarna André Schürrle in de tweede helft de derde treffer scoorde. Luuk de Jong deed namens PSV iets terug. Als u dezelfde goedkope voetbaltenues verwacht, dan kunt u naar onze website komen.